Annonsera

Whiskykalendern.se är whiskysveriges digitala nyhets- och eventsaj. Dygnet runt uppdateras whiskykalendern.se med de senaste nyheterna, sett ur ett användare perspektiv.

 

En besökare på whiskykalendern.se gör flera klick bland våra sidor. För dig som annonserar på whiskykalendern.se innebär det att din annons visas många gånger vid ett besök och dessutom är alla unika besökare inne flera gånger per vecka.

Genom att annonsera på vår responsiva sajt öppnar sig möjligheten att nå helt nya målgrupper. På whiskykalendern.se erbjuder vi flera olika annonsmöjligheter. Det ger dig stor möjlighet att locka in besökaren till din egen webbplats eller event och fördjupa kontakten med dina kunder.

 

Med whiskykalendern.se som reklamkanal kan du föra en tvåvägskommunikation och interagera med dina kunder i en bekant miljö. Undersökningar visar att besökare är mer benägna att agera på en webbannons i en bekant miljö med dokumenterade nyheter. Du kan presentera din information med bilder, animationer, ljud och text, på ett spännande, tilltalande och iögonfallande sätt som fångar din målgrupps uppmärksamhet.

Via vår mobila plattform erbjuder vi dig som annonsör dessutom att synas för ytterligare en målgrupp.

 

Du som är annonsör kan mäta effekten och vi följer upp med statistik efter avslutad kampanj.

 

Självklart kan vi också hjälpa till med produktionen av din webbannons. Eller också kan du ladda upp en färdig annons här.