Jobba hos oss

Här hittar du de lediga tjänster som finns hos Whiskykalendern

 

Vi är en heterogen grupp med jordnära, raka människor som brinner för whisky. Vi är alla olika, men delar en inspirerande vision: ”Att få sprida mer kunskap om whisky”. Vårt sätt att förverkliga visionen bygger på våra gemensamma humanistiska värderingar. De här värderingarna utgör grunden i hur vi jobbar och i vår inkluderande, öppna och ärliga kultur. Vår kultur bygger på gemenskap, entusiasm och glädje. Vi jobbar hårt, men har kul under tiden. Och vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar. Du är välkommen att söka de jobb som är upplagda här nedan.

Om du inte hittar ett jobb som passar just din kompetens kan du ändock skicka in ett CV. Vi är alltid vaksamma för att hitta kompetenser som kan täcka de kompetensbehov vi önskar få till oss.

Vi söker programmerare och webbdesigners
2020-03-25
Är du studerande eller självlärd?<br/>Vi söker nu kreativa designers & utvecklare som vill hjälpa oss att nå till nästa nivå och lyckas.<br/>Vi är dock ett litet bolag med begränsade resurser i dag men framtiden ser ljus ut.<br/><br/>vi... Läs mer »